shutterstock_64499443 2

Aktiviteter

Välkommen att förgylla din fest, din middag, din konferens med aktiviteter som bidrar till att göra tillfället ännu mer minnesvärt! Vi kan erbjuda en mängd olika aktiviteter så de passar dina behov och önskemål.

Så klart kan du kombinera en eller flera av nedanstående aktiviteter – hör av dig till oss så sätter vi ihop en dag eller kväll som du kommer att minnas länge!

book

MAT

GÖR DIN EGEN KORV


Bjud in dina kollegor eller vänner till en kväll där ni lär er om korv och producerar egna korvar. Under kvällen lagar och provsmakar vi korvarna med olika tillbehör och det kommer också att räcka att ta med hem. Passar perfekt t.ex. till jul där den egentillverkade korven garanterat blir ett uppskattat inslag på julbordet!

MATLAGNINGSAKTIVITET


Vi lagar mat tillsammans som du sedan får avnjuta med vännerna, arbetslaget, kollegorna. Vi skapar ett upplägg som passar dig och dina gäster bäst.

CHOKLADPROVNING


Chokladprovning ihop med passande drycker. Choklad kan man aldrig få för mycket av! Vi tar denna klassiska provning till höjder du inte trodde var möjligt.

FÄRG OCH SMAK


En härlig och vacker mat- och dryckesupplevelse där vi förbereder tillsammans eller om du bara vill komma in och njuta. Maten och drycken är presenterade i olika stationer med inspiration från palettens grundfärger… Måste upplevas!

book

VIN & ANDRA DRYCKER

Vinprovning


Berätta vad du vill ha ut/vad du vill lära så sätter vi ihop ett skräddarsytt förslag

Vin och mat, vad passar till vad


En exklusiv provning för dig som vill uppleva hur mat och dryck kan ”gifta sig”!

Avec


Kunskap och njutning på en och samma gång. Fördjupa dina kunskaper och lär dig mer om både klassiska och mer udda inslag i denna kategori.

Champagneprovning


Finns det något godare än champagne? Vi ger dig en minnesvärd upplevelse i konsten att tillverka och njuta av dessa bubblande drycker. Vill du lära dig att öppna en flaska champagne på det mest spektakulära sättet - genom sabrering - kanske det blir pricken över i:et!?

book

KOCK FÖR EN KVÄLL

Vill du komponera din egen meny och leka kock för en kväll i ett proffskök? Samla ihop familjen, vännerna eller kollegorna och upplev nya kulinariska smaker som ni själva skapar i köket.

Under ledning av en erfaren kock kan ni lära er att laga mat tillsammans och umgås i en avslappnad miljö. Sommelieren lär er att komponera mat och vin. En matlagnings-kväll brukar oftast innebära både livliga samtal och mycket skratt. Matlagningkurser är perfekt för teambuilding, kickoff och som kundevent.

book

UTOMHUS OCH TEAMBUILDING

Edsbacka Bistro ligger i natursköna omgivningar med närhet till vatten och stora grönområden. Som gjort för att kombinera en härlig utomhusaktivitet med mat, dryck och kanske konferens inomhus. Vi samarbetar med Puls som är specialiserade på aktiviteter, äventyr och teambuilding. http://www.puls.nu/. Hör av dig så skräddarsyr vi ett program efter dina behov.

book

INSPIRATION

Vi kan erbjuda dig olika föreläsningar inom många olika områden. Vi har ett stort nätverk och kan ta fram förslag utifrån dina behov och önskemål. Vi kan så klart föreläsa om mat och dryck och vill du ha någon som inspirerar kring trender, utveckling, målfokus, mindfulness - så gör vi vårt bästa för att hitta rätt! Ge oss dina förväntningar så ger vi dig förslag och offert.