Kontakt/Boka bord

Om ni är 8 personer eller fler så önskar vi att ni förbeställer maten, kontakta oss gärna för aktuell meny. Du kan även boka bord direkt genom att klicka på kalendern nedan. Vänligen notera att vi endast lägger ut ett antal av våra platser i kalendern. Vår internetbokning stänger 1 h före aktuell service.

Boka bord per telefon 08-631 00 34 eller via info@bistroedsbacka.se
Välkommen!

BOKA BORD

Boka bord online med kalendern nedan. Går det inte att boka bord så beror det på att alla våra bord som är tilldelade i vårt bokningssystem är upptagna. Vi har alltid flera bord lediga för drop-in. Är det vackert väder så har vi även vår uteservering som vi fördelar ut platserna på vid ankomst. Det går inte att boka bord på vår uteservering då vi vill säkerställa att alla bokade får plats inne vid eventuella väderförändringar.

NYHETSBREV

HITTA HIT


Med bil: Kör E4:an mot Uppsala - ta av höger vid avfarten Norrtälje, Danderyd, Täby, Häggvik Ö. Håll höger och ta avfart 173, trafikplats Häggvik in på 265. Följ skylt mot Danderyd och Häggvik Ö håll höger. Vid första rondellen tar du höger in på Sollentunavägen, vid nästa rondell kör du rakt fram och fortsätter på Sollentunavägen. Efter några minuter har du Bistron på din högra sida, Sollentunavägen 223.

Är det fullt på parkeringen åker du tillbaka 300 meter och svänger höger där ser du en stor infartsparkering på vänster sida.

Med tåg och buss: Ta pendeltåg 36 mot Märsta, Uppsala eller Arlanda från Stockholms Central. Gå av i Sollentuna. Gå till busstorget och ta buss 687, 527, 520, 525 eller 627. Gå av vid hållplats Edsvik (c:a 5 min), promenera i bussens riktning 3 minuter så har du Bistron på din vänstra sida.

KONTAKT

Edsbacka Bistro
Sollentunavägen 223
191 35 Sollentuna.
Tel 08-631 00 34
info@bistroedsbacka.se